Înregistrări prelegeri

Centrul SEEDS FOR HAPPINESS împreună cu Centrul de Înalte Studii Tibetane RABTEN CHOELING din Elveția și sub îndrumarea Maestrului Tibetan GONSAR RINPOCHE, discipolul și urmașul spiritual al Maestrului GESHE RABTEN, au lansat în 2011 primul program integrat din România dedicat Studiului Buddhismului Tibetan.

Dacă sunteți interesat, vă rugam să ne scrieţi pe adresa info@rabten.ro

Săptămâna Meditației (CD audio)

Aceste cursuri intitulate Săptămâna Meditației au fost inițiate de Maestrul Geshe Rabten Rinpoche în 1981 la Les Avants în Elveția. Cursurile au loc anual cu participanți din toate colțurile lumii iar începând din anul 1986 sunt susținute de Maestrul Gonsar Tulku Rinpoche.

CD­-urile conțin înregistrarea audio a învățăturilor transmise în limba engleză cu traducere în limba franceză în care se găsesc explicații detaliate și practice asupra multor subiecte esențiale precum: credința, triplul refugiu, impermanența, suferința, renunțarea, compasiunea, bunătatea și iubirea, gândul iluminării (bodhicitta), viziunea corectă. La sfârșitul fiecărei zile există și o sesiune de întrebări și răspunsuri. 

Dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa info@rabten.ro