Evenimente

Una dintre activitățile principale ale asociației noastre o reprezintă organizarea de evenimente și învățături acordate de Maeștri autentici, cu experiență, de la Centrul de Înalte Studii Tibetane “Rabten Choeling” din Elveţia, care pot împărtăși cu noi metode clare şi practice, ce izvorăsc din înţelepciunea milenară a budismului.

În curând

Tabară de vară pentru copii și adolescenți în Elveția

Ne bucurăm să vă anunțăm în perioada 12-18 iulie are loc la Centrul de Înalte Studii Tibetane din Elveția o săptămână minunată pentru copii și tineri unde pot învăța despre etică și meditația buddhistă pentru a cultiva virtuți trainice pentru o viață mai bună și împlinită.

Detalii »

Săptămâna Meditației la Centrul de Înalte Studii Tibetane Elveția

Au început înscrierile online la Saptamana Meditației în luna August din perioada 8 – 15 August 2020… ce va avea de această dată online, transmisie de Centrul de Înalte Studii Tibetane “Rabten Choeling” din Elveția. An de an, în fiecare lună august, cursul conţine instrucțiuni Dharma profunde transmise de Venerabilul Gonsar Rinpoche, meditații și discuții în împrejurările superbe ale Mont-Pelerinului

Detalii »

Arhiva evenimente