Galerii foto si video

Karma – Legea Cauzei şi a Efectului


Cu sprijinul prietenilor de la Editura Herald regăsiți acum online înregistrarea integrală a conferinței “Karma – legea cauzei şi a efectului” alături de Ven. Maestru Gonsar Rinpoche

VEZI VIDEO   VEZI ALBUM FOTO 

Logica în educația budhdistă

Interviu cu Venerabilul Jampa Lungtog, realizat de domnuil Matei Georgescu în luna aprilie 2016 în studiourile TvH.

VEZI VIDEO

Mintea și funcțiile ei

Filmarea integrală a conferinței publice din data de 15 aprilie 2016 cu tematica “Mintea și funcțiile ei” și relansarea cărții “Comorile Dharmei” alături de Venerabilul Maestru Jampa Lungtok la Univ. Spiru Haret.

VEZI VIDEO  VEZI ALBUM FOTO 

conferinta cu Gonsar Rinpoche

Suferința și remediul ei în viziunea buddhistă

Conferinţă susţinută pe data de 4 Septembrie 2015 la București de Venerabilul Maestru Gonsar Tulku Rinpoche, directorul spiritual al Centrului de Înalte Studii Tibetane „Rabten Choeling” din Elveţia.

VEZI VIDEO

Viziunea unui Lama tibetan asupra minţii

Interviu cu Venerabilul Gonsar Tulku Rinpoche, realizat de domnul Matei Georgescu în luna septembrie 2015 în studiourile TvH.

VEZI VIDEO

seminar1

Cele Patru Adevăruri Nobile

Album foto de la Conferinţă susţinută pe data de 4 Septembrie 2015 la București de Venerabilul Maestru Gonsar Tulku Rinpoche, cât şi de la cursul de weekend de la Centrul Seeds for Happiness.

VEZI FOTO 

Compasiunea – temeiul unei fericiri autentice

Conferinţă susţinută pe 12 Septembrie 2014 de Venerabilul Maestru Gonsar Tulku Rinpoche, directorul spiritual al Centrului de Înalte Studii Tibetane „Rabten Choeling” din Elveţia.

VEZI VIDEO

Album foto 12-14 Septembrie 2014

Conferinţă și seminar susţinute de Venerabilul Maestru Gonsar Tulku Rinpoche, directorul spiritual al Centrului de Înalte Studii Tibetane „Rabten Choeling” din Elveţia.

VEZI FOTO

Educație și cunoaștere în Est și în Vest

Conferinţă susţinută pe 8 Noiembrie 2013 de Venerabilul Jampa Lungtog la Universitatea Spiru Haret

VEZI VIDEO

video1

Minte şi cunoaştere. O perspectivă buddhistă

Conferinţă susţinută pe 12 Aprilie 2013 de Venerabilul Maestru Gonsar Tulku Rinpoche la Facultatea de Filozofie.

VEZI VIDEO

De la suferință la fericire. Esența învățăturii lui Buddha.

Conferinţă susţinută pe 12 Aprilie 2013 de Venerabilul Maestru Gonsar Tulku Rinpoche la Casa de Cultura a Studentilor – Preoteasa.

VEZI VIDEO

Conferinta - Gonsar Rinpoche

Conferinta – Gonsar Tulku Rinpoche

Conferinţă susţinută de Venerabilul Maestru Gonsar Tulku Rinpoche, directorul spiritual al Centrului de Înalte Studii Tibetane „Rabten Choeling” din Elveţia.

VEZI FOTO

Mindfulness 2013

Mindfulness – Calea către o viata fericita

Conferinţă susţinută de Venerabilul Jampa Lungtog de la Centrul de Înalte Studii Tibetane Rabten Choeling din Elveţia

ALBUM FOTO 1 | ALBUM FOTO 2

IMG_3762

Cele 37 de practici ale unui Bodhisattva

Prelegere susținută de Venerabilul Jangchub Phuntsok de la Centrul de Înalte Studii Tibetane “Rabten Choeling” din Elveţia

VEZI FOTO

5692-119734-mr_mmr27493

Povestea Venerabilului Jampa Lungtog

Interviu cu Venerabilul Jampa Lungtog, de la centrul Tashi Rabten, Austria. Acest interviu a fost realizat de către Matei Georgescu în cadrul conferinței “Educație și Cunoaștere în Est și în Vest”.

VEZI VIDEO

DSC_8758

Despre Realitate şi fericire

Interviu cu Venerabilul Jampa Lungtog, realizat de către Matei Georgescu în cadrul studiourile televiuniunii TVh, în luna mai 2015.

VEZI VIDEO

Apariții în presă

iluminarea-o-victorie-asupra-mortii-si-asupra-vietii-18409407

“Iluminarea – o victorie asupra morţii şi asupra vieţii” – JURNALUL

Când stai de vorbă cu Maestru budist tibetan, simţi cumva că ai în faţă o minte pe care nu o poţi înţelege, nici nu o poţi cuprinde sau intui cu mintea ta. Aşa că singura soluţie ca să ieşi bine dintr-un astfel de dialog este să ai mintea deschisă, să fii sincer, respectuos, dar foarte analitic. În rest …

CITESTE

Jampa Lungtog, călugăr budist: „Am avut sentimentul că onorez cumva învăţătura creştină“

„Am avut sentimentul că onorez cumva învăţătura creştină“ – ADEVARUL

Aflat la a şasea vizită în România, la Centrul Spiritual „Seeds for Happiness“, călugărul Jampa Lungtog vorbeşte despre ce înseamnă budismul. Venerabilul Jampa Lungtog este un amestec de bunătate şi de claritate în gândire încât orice întâlnire cu el devine memorabilă. L-am cunoscut cu ocazia …

CITESTE

5692-119734-mr_mmr27493

Între Nirvana şi Rai – JURNALUL

Dacă blândeţea ar trebui să poarte un chip şi să existe într-un trup, acestea ar fi cu siguranţă cele ale unui călugăr budist de rit tibetan. O minte copleşitoare şi o subtilitate ameţitoare sunt ceea ce simţi în prezenţa unui astfel de om. Există însă o condiţie obligatorie ca să nu ratezi o astfel de întâlnire …

CITESTE