Cărți și DVD-uri cu învățături

Cărți

Principala menire a Editurii Rabten este de a prezerva învățăturile Venerabilului Gheșe Rabten precum și ale altor Maeștri și a le pune la îndemâna cititorilor din occident. Sub îndrumarea Venerabilului Gonsar Rinpoce ne consacrăm toate eforturile răspândirii Învățăturilor autentice și a comentariilor acestora pentru toți cei care poartă un real interes Dharmei.

Editura Rabten este o societate editorială cu scop non-lucrativ afiliată Centrului de Înalte Studii Tibetane Rabten Choeling din Elveția. Publicațiile regăsite la editură sunt în mai multe limbi, cu precădere în limba franceză, germană și engleză.

Toate încasările sunt atribuite doar finanțării altor editări. Accesând paginile web de mai jos veți găsi un catalog online cu toate publicațiile editurii, grupate în funcție de limba în care sunt publicate și autor.

www.rabten.eu/xvCatalog_en.htm
www.budhism.edu

DVD-uri cu învățături

Centrul SEEDS FOR HAPPINESS împreună cu Centrul de Înalte Studii Tibetane RABTEN CHOELING din Elveția și sub îndrumarea Maestrului Tibetan GONSAR RINPOCHE, discipolul și urmașul spiritual al Maestrului GESHE RABTEN, au lansat în 2011 primul program integrat din România dedicat Studiului Buddhismului Tibetan.

Dacă vă interesează, vă rugam să ne scrieţi pe adresa info@rabten.ro

Săptămâna Meditației (CD audio)

Aceste cursuri intitulate Săptămâna Meditației au fost inițiate de Maestrul Geshe Rabten Rinpoche în 1981 la Les Avants în Elveția. Cursurile au loc anual cu participanți din toate colțurile lumii iar începând din anul 1986 sunt susținute de Maestrul Gonsar Tulku Rinpoche.

CD­-urile conțin înregistrarea audio a învățăturilor transmise în limba engleză cu traducere în limba franceză în care se găsesc explicații detaliate și practice asupra multor subiecte esențiale precum: credința, triplul refugiu, impermanența, suferința, renunțarea, compasiunea, bunătatea și iubirea, gândul iluminării (bodhicitta), viziunea corectă. La sfârșitul fiecărei zile există și o sesiune de întrebări și răspunsuri. 

Dacă vă interesează, vă rugam să ne scrieţi pe adresa info@rabten.ro