Cărţi

 coperta-Sa-invingem-egoismul-700x0APARIȚIE EDITORIALĂ

“Să învingem egoismul”, de Geshe Rabten

Edition Rabten
Dată apariție: Septembrie 2015
Nr pagini: 195

Suntem bucuroși să anunțăm publicarea cărții „Să învingem egoismul, de Geshe Rabten Rinpoche, volum lansat în data de 4 Septembrie 2015 pe durata conferinței cu Maestrul Gonsar Rinpoche la București. Volumul este publicat de Asociația Rabten Compassioante Wisdom, sub egida și îndrumarea Edition Rabten din Elveția. 

DETALII ŞI COMANDĂ CARTE


 

comorile-dharmei

Comorile Dharmei

Autor: Geshe Rabten Rinpoche

COMANDA / eBook

Comorile Dharmei arata ca invataturile lui Buddha sunt de fapt o adevarata avutie. Daca suntem capabili sa vedem sau sa recunoastem valoarea lor si sa le punem corect in practica …
DETALII


meditatia-si-viata-cotidiana

Meditatia si viata cotidiana

Autor: Geshe Rabten Rinpoche

COMANDA  / eBook

Cartea de fata cuprinde doua invataturi de mare insemnatate: “Starile constiintei” si “Meditatia si viata cotidiana”. Starile constiintei trateaza despre unul dintre subiectele cele mai importante ale buddhismului.
DETALII


buddhismul-si-viata

Buddhismul si viata

Autor: Gonsar Rinpoche

COMANDA / eBook

Esenţa tuturor învăţăturilor lui Buddha vizează fiinţele, adică toate fiinţele sensibile înzestrate cu viaţă. Ce înţelegem prin „fiinţă vie”, prin „fiinţă sensibilă”? Este vorba de orice ființă care …

DETALII


esenta-doctrinei-buddhiste

Esenta doctrinei buddhiste

Autor: Gonsar Rinpoche

COMANDA

In Esenta reunita, un text de maxima lapidaritate, Venerabilul Pabongka Rinpoche ofera toate indrumarile necesare pentru parcurgerea caii spre trezie si dobandirea Iluminarii.

DETALII


un-lama-tibetan-in-cautarea-adevarului

Un lama tibetan in cautarea Adevarului

Autor: Geshe Rabten Rinpoche

COMANDA

In afara de inspiratia pe care viata lui Geshe Rabten poate sa o creeze, aceasta carte va arata de asemenea multor cititori occidentali ca studiul si practica Dharmei este un proces treptat …

DETALII


mintea-in-buddhismul-mahayana

Mintea in buddhismul Mahayana

Autor: Geshe Rabten Rinpoche

COMANDA

Cartea de fata contine descrierile fundamentale ale naturii, functiei si clasificarilor mintii in acord cu explicatiile din Abhidharma, prezentate in modul cel mai clar si inteligibil de Maestrul Geshe Rabten.
DETALII

dfsfsdfsd


Principala menire a editurii Rabten este de a prezerva învățăturile Venerabilului Gheșe Rabten precum și ale altor Maeștri și a le pune la îndemâna cititorilor din occident. Sub îndrumarea Venerabilului Gonsar Rinpoce ne consacrăm toate eforturile răspândirii Învățăturilor autentice și a comentariilor acestora pentru toți cei care poartă un real interes Dharmei.

Editura Rabten este o societate editorială cu scop non-lucrativ afiliată Centrului de Înalte Studii Tibetane Rabten Choeling din Elveția. Publicațiile regăsite la editură sunt în mai multe limbi, cu precădere în limba franceză, germană și engleză.

Toate încasările sunt atribuite doar finanțării altor editări. Accesând paginile web de mai jos veți găsi un catalog online cu toate publicațiile editurii, grupate în funcție de limba în care sunt publicate și autor.

www.rabten.eu/xvCatalog_en.htm
www.budhism.edu